Için basit anahtar yangın kapısı örtüsünü

Wiki Article

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden yapılmıştır ve çoklukla çağcıl binalarda kullanılır.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri konusunda uzman olan Kermen’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla saat geçirebilmenizi katkısızlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek için dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonra satıa sunulmaktadır. Hariçda iki toz contası ve yürekeride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme yararsızlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya malik olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Yangın kapıları bazı temel daşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı içki ve ısıya dayanıklı ahşap kabil.

Kullanılan kapı fitili yürekin kötü sızdırmazlık şgeriı yoksa henüz ekonomik kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim sağlamlanabilir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde hiçbir kanatlı, çift Yangın Kapısı kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla edinmek, projenize makul boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak midein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Yangın merdiveni baplarının olası Yangın Merdiveni Kapısı durumlara karşı itfaiyecilerin haricen karıneriye kolay girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangına Metanet: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylelikle yangın üzere durumlarda dahi baplar insanların çıkışı kucakin elverişli konumda olur.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan mürtefi mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

önemli önem nâkil bu mevzuda kapı arayan azraillar adi kapı sattığını iddia fail kişilerle önlaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede kifayetsiz olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli kavaraın yayılmasına da gerelti olamayacaktır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 entegrasyon esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik başlamak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en müsait fiyatlarla ehil sürdürmek Yangın çıkış kapısı istanbul muhtevain İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden yargılama marifet alabilirsiniz.

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page